Välkommen på en intim releasemiddag med Tommy Nilsson, Per Schlingmann, Karl Ljung och Olof Lundh

Möt fyra aktuella författare som samtalar om sina nya böcker.

Vi bjuder in alla bokfans till en intim middag med högaktuella författarna Tommy Nilsson, Per Schlingmann och Karl Ljung. Medverkar gör också Olof Lundh som utkommer med Landslaget enligt Lundh hösten 2020.

Vi vill gärna att DU är med!

Tyvärr har vi inte möjlighet att bjuda in er att delta fysiskt, därför firar vi boklanseringarna med en digital middag med vin, mat och god konversation den 7 april kl 20 och en timme framåt.

Vi lovar, det kommer att bli stämningsfullt, roligt, inspirerande, och du kommer att kunna känna smakerna av Toscanas läckra viner och goda mat bakom skärmen.

Middagen leds av radiojournalisten och författaren Josefine Sundström.

Allt sker LIVE, digitalt och i ditt vardagsrum, så att du kan sitta bekvämt i gott sällskap.

JAG VILL GÄRNA FÅ EN AV PLATSERNA!

Det är ett begränsat antal platser till vår digitala lanseringsmiddag, så skynda dig att säkra DIN plats nu så att du kan ta del av en timmes gott sällskap av Per Schlingmann, Karl Ljung, Tommy Nilsson, Olof Lundh och ännu fler…

Om författarna

Per Schlingmann & Karl Ljung

Per Schlingmann är entreprenör och författare som senast utgivit En omöjlig fiende vars karaktärer ligger till grund för teveserien Den inre cirkeln. Han har en bakgrund i svensk politik och anses vara en av arkitekterna bakom förnyelsen av moderaterna. Per bor i Stockholm och på Gotland med sin fru och två döttrar.

Karl Ljung utsågs som rekordung till Årets kock och är idag krögare på den framgångsrika italienska krogen L’avventura i Stockholm. Han har medverkat i olika teveprogram och öppnat ett tjugotal restauranger. Karl lever mitt i den italienska matkulturen genom sin sambo Sabina som har sitt ursprung i Kalabrien.

Tommy Nilsson

Tommy Nilsson är artisten som efter många år inom svensk hårdrock slog igenom som soloartist 1987 med Allt som jag känner. Han vann 1989 Melodifestivalen med En dag. 1994 blev Tommys låt Öppna din dörr Årets låt på Svensktoppen. 2016 deltog Tommy i Så mycket bättre i TV4.

Olof Lundh

Olof Lundh är journalist på TV4, C More och Fotbollskanalen där han också bloggar och har en podcast. Han skriver även krönikor om idrott och affärer i Dagens Industri. Han utsågs till årets sportjournalist 2015 och tilldelades Per Wendel-priset som årets nyhetsjournalist 2016.

Olof Lundh har tidigare gett ut Vad jag pratar om när jag pratar om fotboll (2016) och Allsvenskan enligt Lundh (2018) på Albert Bonniers förlag. Lundh är en trogen supporter till Leeds United och Landskrona Bois.

SÅ HÄR GÅR DET TILL:

När du anmäler dig här, får du inom kort ett mejl direkt i din inkorg med en länk till en sluten Facebook-grupp.

Ansök om medlemskap till gruppen och besvara frågorna med din information så är du redo att vara med på den digitala lanseringsmiddagen där du sitter på första parkett. Tisdagen den 7 april kl. 20 klickar du bara på länken i din mejl för att delta live i en timme.

Vi följer utvecklingen kring Covid-19 noggrant. Om Folkhälsomyndigheten kommer med nya direktiv kan vi behöva ändra upplägg med kort varsel. Vi hoppas självklart att vi ska kunna genomföra vårt event enligt plan, och att du vill vara med under kvällen!

 

PSSSST….OSÄKER PÅ OM DU SKA DELTA?

Vi lovar dig, utöver ett spännande samtal och överraskningar under kvällen, så kommer du att få ta del av ett attraktivt erbjudande med en exklusiv rabatt via vår samarbetspartner Adlibris.  

SKYNDA DIG OCH ANMÄL DIG IDAG!